procitnutí

procitnutí

Anotace: 10. 7. 2007 jedno ze spousty mých zklamání.. no jo - život je boj

Smutně stála jsem na rohu ulice,
Na cestu dopadal matný zrak měsíce.
Chtěla jsem jít jenom o krůček dál,
Potkal mě však přítel se jménem Žal.

Vrátil mě na místo, které už znám,
Tam kde má dva bratry – Bolest a Klam.
Nechali mě znovu na místě stát,
Proč musela jsem plakat, když chtěla jsem se smát?

Nechci už nikdy víc vidět jeho tvář,
Hodně mi ublížil, byl to i lhář.
Chtěl jenom dokázat, že může mě mít,
Že s lidmi smí dělat, co bude chtít.

Až pozdě jsem zjistila, co zač vlastně byl,
Nevím zda měl mě rád – spíš mě jen využil,
Já měla ho ráda, teď necítím nic,
Protože od lásky očekávám víc..

Než on mi mohl dát..
Autor joaneee, 05.07.2008
Přečteno 375x
Tipy 8
Poslední tipující: něžnost-sama, Rolnička, Karmínka, Mraveneček, waterlily
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zase bude dobře!Hezky napsané

07.07.2008 14:55:00 | Rolnička

Že nevím, o kom je... Ale básnička povedená ;-)

05.07.2008 23:27:00 | Karmínka

Z celého srdce Ti přeju tou pravou lásku..

05.07.2008 07:34:00 | waterlily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí