Přikrývka plná slz

Přikrývka plná slz

Anotace: ...

S přikrývkou od slz,
jdu pomalu spát,
a ve snu se mi zdá,
s kým dnes ty jdeš spát,?!.
S pánem jenž nádhernou figuru má,
já jen pivní mozol,
pár slov v srdci,
to už nikoho,
nikoho nezajímá…
S tou přikrývkou od poprvé,
teď v náruči usínám,
a v hlavě poznání,
že to po čem toužíme,
není vždy to co chceme…

Nejsem zklamán,
ale radost také nemám.
Autor Láďa, 05.07.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí