Štěstí na rozcestí

Štěstí na rozcestí

Anotace: Jen neraďte mi chytří, Vy na světě všehomistři

Abych přestal vidět tvoji krásu,
musím oslovit velkou masu,
snad na deset tisíc hlasů,
třeba tě v ní najdu znovu,
při dosti vydařeném lovu.

Chci jen vědět, že ti scházím,
holý život na to vsázím.
Nevěřím dnešku, co bude zítra,
spíše štěstí na rozcestí,
je to doživotní hra,
kde se každý jenom ptá,
zda vytrpěl již dosti.

Jen neraďte mi chytří,
Vy na světě všehomistři,
jak překonat to bude snadné,
když vím, že je to nenávratné.
Autor Dreamer, 05.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Bastardo, Mraveneček, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré a výborné motto - "neraďte mi chytří..."

05.07.2008 11:50:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí