Samota

Samota

Anotace: milovat a nebýt milován. Horší než smrt!

Jako kdyby tě do studny hodily,
poklop za sebou zavřeli
a samotou tě umřít nechaly!
Spousta času přemýšlet,
takovýhle básně vymíšlet.
Jak mi chybí půlka srdce,
vždyť já tě miluju přece!!
Co teď bude dál?
Jenom tohohle okamžiku sem se bál!
Umírám,z mích očí se ztrstila radost,
a tys řekla stačilo a dost!
Chci být zase tvým princem,
chci prožít pohádku se šťastným koncem!
Zazvonil zvonec a pohádky je konec!
Napořád...
Autor Bastardo, 05.07.2008
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí