Zloba

Zloba

Anotace: Taky nepovedené...ale přečtěte si :)

Postav se tomu čelem,
zlobě zabraň celým tělem,
bojuj proti tomu přeci,
nebuď ve své zlobi kleci,
nepouštět ji nikdy ven,
vše krásné stane se tak snem,
urazíš někoho, koho miluješ,
pak budeš ho prosit, jak toho lituješ,
zadrž přece sama sebe,
bude to mrzet neje tebe,
vždyť víš....
,,Dej mi už pokoj,
vím jak se chovat!
Vypadni ode mě,
nech si to kázání,
je to vážně, vážně k zbláznění!''
vykřikla s nastalo ticho.

Tak sbohem, lásko,
má zlobivá krásko,
loučím se na vždy,
varoval jsem tě...
to já byl ten..kdo tě miloval,
kdo ti...jen pomáhal,
však nelituj, nepros, nenadávej,
...ach, co víc říct..
zkouškou lásky jsi neprošla, Sbohem.

,,Počkej...'' vykřikne do prázdna.
Autor lady_esik, 05.07.2008
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Literinka, bokken, Gabi, Sima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady bych shrnula vsechny me komenty do jednoho...
basnicek uz jsem precetla dost, jdu na uvahy

13.08.2008 22:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí