Pořád mám naději

Pořád mám naději

Anotace: Čekám na slova jednoho deštivýho odpoledne (jen slet myšlenek...)

Možná miluju
čerstvé housky ráno,
sluneční paprsky v poledne,
hvězdy na večerním nebi
a všechno,
co ostatním zdá se samozřejmé,
ale umřel mi smysl pro lásku

Ztratila jsem všechno
a vlastně jsem ztratila jen tebe

Vždyt realita je
platit ďáblu za to špatný

Nemůžu být sama se sebou
na tržišti ticha
i když měla bych co říct
snad za to může má pýcha

* jaký vliv má jediná kapka deště na celý svět?

Koupit se dá všechno...
i láska
Autor Sukuba, 05.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Kikay, Mraveneček, Someday, Sima
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak právě sex jsem myslela...jakože "prodejná láska" :-)

05.07.2008 22:15:00 | Sukuba

láska sa kúpiť nedá
nemýl si to so sexom
Píšeš dobre páči sa mi to

05.07.2008 21:25:00 | Luboško

jak kdy a jak kde...

05.07.2008 20:28:00 | Sukuba

Laska ne...

05.07.2008 20:22:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí