Amorek

Amorek

Anotace: zase ta láska...

Neztrácejte naději,
že vás láska objeví,
vždyť amor,lásky bůh
s toulcem plných šípů
poletuje i s ní
svou matkou,afrodítou
a oba se lidem vysmějí
kolik roztoužených srdcí
bolestí unaví a zatvrdí
jo láska je mrcha
a přitom nejryzejší cit
i opice umí milovat
a tak to má asi být.
Autor zeza, 05.07.2008
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík,zkus taky napsat něco vtipnýho,je to těžší než psát o zklamání apod.

06.07.2008 10:39:00 | zeza

vtipné:o)

06.07.2008 01:37:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí