Nedovedu zapomenout

Nedovedu zapomenout

Anotace: :'(

Slunce už zapadlo,
nemůžu nemyslet na tebe,
nikdy by mě nenapadlo,
že odkázán budu jen sám na sebe…

Jsi pro mě vším, co je k životě potřeba,
vodou…vzduchem…žít bez kterého se nedá,
svět můj bez tebe, není čím kdysi býval,
věčnost jsem o někom, jako jsi ty, sníval…

Miluji, když vidím tě přicházet,
pláču, když mou vinou vidět musím tě odcházet…
Miluji, když koukat můžu do krásných tvých očí,
pláču, za chvíli papír celý se mi mokrem smočí…
Miluji, když vidím tě se usmívat,
pláču, nejsem připraven ve svých snech tě nemívat…

Proklínám svět, svůj život i nebe,
já dřív že si neuvědomil, že moc miluji…TEBE!
Autor miche_, 06.07.2008
Přečteno 509x
Tipy 8
Poslední tipující: Laivindia, Mraveneček, Dalar.janka, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ježiš, to je krásné! Víš přesně takhle jsem byla zamilovaná do Dalibora Jandy, když mi bylo 12. Jasně, že ho stále miluju...ale to víš...ten po mě ani neštěkne.

06.07.2008 14:56:00 | Dalar.janka

Tak nezapomínej...Pořád lepší nezapomínat, než být schizofrenik jako momentálně já...ovšem to ještě neznamená, že mě nikdo nesleduje, že:-)

06.07.2008 12:40:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí