Koukám se..

Koukám se..

Anotace: Vyznání.....

Koukám na tvé vlasy,co voní po růži

Koukám na tvůj obličej,rukou ti jezdím po kůži

Koukám na tvá ústa co chystají se zívat

Koukám na tvůj krk který chystám se líbat

Koukám na tvé tělo které je krásné

Koukám na tvé křivky které jsou jasné

Koukám na tvůj úsměv který mě hřeje

Koukám na tvou tvář která se směje

Koukám se tak na tebe a přitom tě maluju

Koukám se tak na tebe a vim že tě miluju
Autor Camillee, 06.07.2008
Přečteno 590x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, jesterka, Mraveneček, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je dobrý, ale ty rýmy jsou takový obyčejný. Ale nic ve zlém:-)

06.07.2008 15:25:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí