cestou necestou

cestou necestou

Anotace: polem nepolem....

malý plyšový králíček
leží na poličce
příjdeš
a
začneš si s ním povídat

o všem
jen aby nebylo ticho
nesnášíš ho

jsi jako malé dítě
ty jsi taky povídají se vším
neživým

sedíš tam v koutě
s králíčkem v náručí
pláčeš?
přemýšlíš?
ne

vzdoruješ

jemu

osudu

tomu který ti přivál do cesty
ty nástrahy a pasti
ty překážky lásky

nechápeš

nemůžeš pochopit

ale snážíš se

nepodlehnout
bolesti
kterou ti způsobily ty pasti

umíš čekat
jednou najdeš cestu bez trní
a pak

nebude na tvé tváři vzdor
ale pochopení
těch
ostatních
kteří teprve
hledají cestu...
Autor anima alba, 06.07.2008
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, mauvais-ange, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný :)

06.07.2008 22:07:00 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí