Malé sladké tajemství

Malé sladké tajemství

Anotace: vzpomínka na jednu krásnou chvilku... :)

Malinkého andílka držím v ruce
mé malé sladké tajemství
které ve mě dýchá tak prudce
abych věděla, že žije...

Malinkého andílka nechám zpívat
aby probudil tvé city
abych tě mohla zase líbat
a slyšet tvé ANO

Malinkého andílka už nikdy nepustím
v mém srdíčku je pro něj postýlka
a já něžně uložím ho do peřin
a budu se dívat jak spinká

A malinký andílek
mé malé sladké tajemství
vznáší se nad tebou a mnou...
Autor Nessy, 06.07.2008
Přečteno 585x
Tipy 8
Poslední tipující: Zweiblumen, Varda, jára spots, Bíša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký.... andílku:-)))

07.07.2008 09:19:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí