Už nikdy víc.....

Už nikdy víc.....

Anotace: Rozchod je strašná ztráta,ale je to horší když toho člověka opravdu miluješ!!

Chtěl bych zase lítat v oblacích,
dotýkat se hvězd,
vědět že jsem milován,
chtěl bych tě mít zpět......
Tohle je největší z mých přání,
jak moc tě miluju nemáš ani zdání!
Chci slyšet těch pár slov z tvých ůst,
mám tě ráda,chci být s tebou,moje srdce neupusť..
V srdci teď mám ránu hlubokou,
a ty??
Nic,jen vzpomínku nějakou!
Měl bych začít zapomínat,
nejde to,
moje duše bude pořád vzpomínat,
na ty krásné chvíle,
kdy jsme byly spolu,
bohužel mě ten kámen smutku a samoty táhne dolů.
Končím,
už nemám co říct,
jediný co vím,
Už nikdy víc...
Autor Bastardo, 07.07.2008
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Janulety, jesterka, Mraveneček, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

seš fakt dobrej :)

03.03.2010 20:10:00 | Janulety

a teď zase jsou to ůsta...začínám mít pocit,že je to snad schválně:-D a pokud ano...tak to se omlouvám:-)

16.07.2008 23:30:00 | Sukuba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí