Nebe

Nebe

Anotace: Písňový text tentokrát na mou muziku vlastní.

NEBE

Nepoznávám sebe
Nepoznávám Tebe
Nepoznávám oba nás
Koukni na nebe
Snad zima nezebe
Tě, Tebe

A já si hovím na gauči
A manželka mě zas učí
Jak nevěru tu řešit mám
Já Tobě celé srdce dám.

Koho máš ráda
Kdo Ti zas vynadá
Já ne
A potom zas usneš
Ve spánku zas cukneš
Mou rukou.

Nebe je modré jak šmolka
Zas období mám kdy školka
Byla mým prvním úspěchem
A když pak jsi už má holka
Už vím, jak tančí se polka
A já Ti nebe chci už
Dát, dát, dát.

Nebe je modré a Ty
Dáváš mi sladké maty
A šach je vždy tak ošidný

Sedíme v ranní rose
Tam kytička pohla se
Snad poslouchá naší lásku
Velikou.

Zas už je poledne
Ty říkáš ještě ne
Mám snad brát
Tvou lásku jako dar

Koukni, támhle je bar
Půjdem tam.
A já jsem zas v sedmém nebi
A Ty zas říkáš: „Hm, že by?“
Jakou odpověď Ti dám.

Nebe je modré jak šmolka
Zas období mám kdy školka
Byla mým prvním úspěchem
A když pak jsi už má holka
Už vím, jak tančí se polka
A já Ti nebe chci už
Dát, dát, dát

Dát.
Autor Zasněný básník, 07.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: light.angel, strašidýlko-střapatý, Janetee, Jahodová kopretina, .K.r.i.s.t.y., *Norlein*, Bíša, Mraveneček, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása:-)

13.07.2008 19:51:00 | Jahodová kopretina

Omlouvám se, Standy, že jsem nepčišla na naši schůzku o sedmé :o( ale tahle básen, je naprosto ale naprosto úúúúúúúúúúúúúúúúžasná! že mi ji někdy zazpíváš?

07.07.2008 21:43:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí