Vyznání Tobě

Vyznání Tobě

Anotace: :-)

Ladným pohybem kočky,
pluješ světem mým,
ladností sněhové vločky,
s rozbřeskem májovým.
V očích dravé plamínky,
hoří a rozdávají smích,
když sděluješ mi novinky,
s úsměvem na tvářích.
Polibek je malinový,
pln zahradní zralosti,
každý den je malovaný
krásnou barvou radosti.
Nenasytnost mého těla,
touží stále po Tobě,
jsem jak neúnavná včela,
tys květinou v podobě.
Zavři oči lásko moje,
zasni se a pohleď na mě,
srdce mé je teď tvoje
dej mi pusu, je to snadné.
Autor Ďábel sám, 07.07.2008
Přečteno 996x
Tipy 12
Poslední tipující: Milásek, Nessy, Janetee, Varda, Mraveneček, isisleo, Jaros.ml, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná básnička,moc se mi líbí :) ... psaná ze srdíčka,to se pozná ;) :)!

08.07.2008 20:42:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí