Láska

Láska

Anotace: Vzala ti Tvé srdce

Vzala ti Tvé srdce
a ty tu sedíš sám
milovals ji přece
tak co se stalo dál?
Uslyšels ty slova
kterých ses tak bál
slyšíš je zas a znova
sám sobě jsi lhal.
Je pohádky konec
nemiluje tě
zazvonil zvonec
už neslyší tě.
Voláš
chceš ji
nejde to
ale miluješ ji.
Miluješ ji tak
že bys život obětoval
máš velký strach
jiný si ji vzal…
Vzal si Tvoji lásku
lásku největší
bez které
bez které tě nic netěší.
Tak proč dále žít
proč tu být
nemáš se na koho obrátit
nemáš koho políbit.
Myšlenky jsou různé
ale Tvá je jasná
kdo za to může?
láska…
Chceš to skončit
ale nevíš jak
jsi srab
a máš strach.
Strach převáží smutek
smutek vystřídá beznaděj
miluješ ji
děj se co děj.
Saháš po noži
žíly podřezáváš
poslední co vidíš
je její tvář…
Autor LaPiccolaFiammiferaia, 07.07.2008
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí