Láska nebo nenávist?

Láska nebo nenávist?

Anotace: Spoustu paradoxů :)

Nenávidím Tě tak, že bych Tě nejradši nožem ubodala,
ale miluji Tě tak, že svůj život bych za Tvůj dala.
Už nikdy nechci slyšet Tvůj hlas,
v Tvé náruči bych chtěla být denodenně, zas a zas.
Nesnáším, když se mě dotýkáš,
nesnáším, když mě dlouze nelíbáš.
Nemůžu vystát Tvé prsty, co mě po vlasech hladí,
zbožňuji Tvé pohyby, co mě svádí.
Nenávidím Tvé oči, co se na mě s láskou dívají,
miluji Tvé vzdechy, co mi v uších doznívají.

Nesnáším Tě tak moc,
ale miluji Tě ještě víc...
Autor Sephora, 07.07.2008
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak,kdyz clovek nevi co chce ;)

28.11.2008 16:22:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí