Lásko...

Lásko...

Anotace: ***

Lásko, stýská se mi čím dál víc
po tvých pohledech, smíchu či hlasu!
Slzy mi téměř každý večer smáčí líc,
proč je na světě tak strašně málo času??
Proč na nic vůbec žádný nezbývá??
Ani na tebe, na mou jedinou lásku..
Jen abych s tebou mohla být,
tak bych s ďáblem uzavřela sázku!
Chci být s tebou a po tvém boku usínat..
Na dobrou noc ti šeptat sladká slůvka a polibek dát.
Už na to všechno nechci jenom tajně vzpomínat..
Chtěla bych jen navždy podle tvého boku stát
a nikdy bych tě nepřestala milovat!!
Autor Castiza, 08.07.2008
Přečteno 786x
Tipy 9
Poslední tipující: Paulín, Poetický Ďábel, el viento, jesterka, Bíša, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

chceš se sázet se samotným MNOU?

02.11.2008 17:36:00 | Poetický Ďábel

jeho to jiste potesi..
me uz mene, chtelo by to nejakou jiskru..dodat..
neni tam nic, co by mne zaujalo..lasku, sazku..atd dalsi rymy, co ctu dnes a denne..ale jak sem rekla..jeho to urcite potesi...

08.07.2008 10:58:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí