čekání

čekání

Anotace: čekám tu jen na něj

Co vlastně dává smysl
když né z mého nitru
na co se jí ještě ptáš
když mě tu ještě máš
to co ona ti nepoví
já ti klidně přeložím

nestůjtam a pojď ke mne blíž
proč tam stojíš tak přijdi blíž
notak lásko co seděje?
kde si přece zůstal sedět
stojím tu a čekám na tě
celý věky stojím statně
Autor vlcatko, 08.07.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí