kolik???

kolik???

Anotace: Každý říká i největší bolest přebolí.............. Ale kdy to mi nikdo nepoví..........

Kolik lidí má to štěstí,
že můžou ve dvou běhat v dešti?
Smát se při tom a radovat.
Kolik lidí má to štěstí,
že můžou milovat?
Kdo nepoznal,nepochopí,
a kdo poznal teď se topí,
ve smutku a samotě,
ve vlastní temnotě..
Co sis nadrobil to si taky sníš!
Ale já jsem nedrobil,
vždyť ty to víš!
Snažil sem se ze všech sil,
abych tě ohromil,
svou láskou pohladil.
Málo platný,tvoje srdce je moc zdatný.
Nechce mě,
už nebudeš ležet vedle mě.
Tíim to končí??
Je to v P*I*Č*I!!
Autor Bastardo, 08.07.2008
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, bokken, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak s touhle básní se ztotžňuji,mluví mi z duše...

09.07.2008 09:45:00 | bokken

No upřímně řečeno...pobavil jsi mě! je to fakt dost dobrý...Když nikoho momentálně nemáš, tak buď sám...však to neuškodí....:-)

08.07.2008 17:30:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí