Budu, budeš...

Budu, budeš...

Anotace: Tak to bylo, je a bude mezi námi (pro T.P.)

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Pojďte, pane, budeme si hrát,
budu tvůj soudce i advokát.
Budu tvou ranou i náplastí,
velikou smůlou i cestou ke štěstí.

Budu tvůj pláč a cynický smích,
budeš mě proklínat i bezmezně ctít.
Budu hlasitá a někdy nemluvná,
stydlivá a taky nemravná.

Budu los, na který nevsadíš,
budeš mě týrat a pak mě pohladíš.
Budem se trápit, budem se milovat,
zvětšovat lásku a pak ji nulovat.

Budeš přicházet a hned unikat,
srdce mi dávat a pak ho zamykat.
Okusíš vášeň i mrazivý chlad,
budeš mě nenávidět a přesto mít rád!
Autor Keilanne, 11.08.2005
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu smutné, ale krásné

29.01.2006 21:17:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí