Blábolníček...

Blábolníček...

Anotace: Reakce na zápis v památníku

Otevřel jsem památníček
četl v něm a divil se
to přec není blábolníček
podle něhož řídím se.

Pravdu mělas, kamarádko
i život mě naučil:
Dvě milovat, že je chyba,
mockrát jsem se přesvědčil.

Je to málo, dneska to vím,
po mnohých ženách stále sním
daří se mi, dobře spím,
však pokaždé se probudím.

Žádný sen netrvá věčně
i tak o něm smýšlím vděčně.
Rád bych mu já zaplatil
za každou chvíli, co jsem snil.

Však bohužel nemám nic,
jsem jak ten princ z Nemanic.
Tak snad příště polepším se
i v psaní básní vylepším se.
Autor Šťoura, 08.07.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má něco! Nejdůležitější je mít vlastní mozek:-)

08.07.2008 14:31:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí