jeste stale

jeste stale

Anotace: muze za to chlap:-)

JEŠTĚ STÁLE
Když z dálky vidím tvé smutné oči,
nechci sedět, ale nohám dát volnost,
chci překonat to, že svět se točí,
ať v tvém těle vzbudí se svolnost.
Když stále cítím tvé horké dlaně,
nechci už v posteli sama být,
snažím se pochopit, co chybí panně,
snad pocit, že musí sama žít.
Když v uších zní mi tvůj něžný hlas,
nechci slyšet hudbu od lidí kolem,
kde je ten pocit něhy, jak jej najít zas,
chci získat srdce, půjdu horem i spodem.
Když stále cítím v mém srdci plamen,
nechci kolem vidět ani kapičku vody,
ať zase jedním tělem se stanem,
ať naše láska přináší plody.
Autor petulkaa, 08.07.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

syrově upřímná, něžná.

08.07.2008 15:30:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí