Nevzkvetlá láska

Nevzkvetlá láska

Anotace: Snad někomu přijde tento osud velmi podobný avšak doufám, že takových lídí bude co nejméně.

Když vzpomenu si na Tebe tak chodím jak tělo bez duše,
jsi moje jediná moje opravdová Venuše.
Tak krásná a milující, svou krásou a vášní vše spalující.
Jsi milá a graciézní, však moje srdce po tobě velmi teskní.
Jak chtěl bych Tě ve svou náruč uvrhnout a nikdy víc se od tebe již netrhnout.
Srdce mé z toho již krvácí, však lásky od tebe se mi vůbec nevrací.
Co víc pro Tě udělat bych měl, abych z té nešťastné lásky neumřel ??
Autor Lvicek, 30.09.2004
Přečteno 710x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí