PŘÁNÍ

PŘÁNÍ

Anotace: Co dodat... fakt nevím...

Dej mi svou dlaň, ať se s mojí spojí
a vytvoří pouto, které nerozdělí na širém světě nic.
Věnuj mi svůj pohled, nechť víme,
že jsme pro sebe vždy znamenali něco víc.

Věnuj mi svůj úsměv, ať vím, jak se směješ,
chci si pamatovat, jak moc Ti to tak sluší.
Dej mi kousek sebe samého, spojme naše duše
a možná i víc, kdo tuší…

Dej mi naději, že jednou bude něco jinak
a my, my budeme stále spolu, budeme se stále milovat.
Věnuj mi svůj polibek, ne tisíc – jeden jediný,
takový co jistojistě v srdci i paměti člověk musí uchovat.
Autor Kiri Kiri Kiri, 08.07.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná líbila se mi, jdu číst tu druhou:-)

09.07.2008 10:28:00 | Kovik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí