odznak

odznak

Anotace: ...jen tak...pro kamaráda....

Na krku nosím odznak blíženců
jsem podivný mutant kříženců.
----- Mařenky a Jeníčka ------
bez něho klíží se má víčka,
nemůžu usnout ani klidně spát
krásnou hru chtěla bych rozehrát
plnou něžných polibků a pohlazení
bez Jeníčka mařenky zbla není

Jeníček je noční hvězdná obloha,
bez něj se ploužím jako mátoha
Jeníček jsou něžné kapky deště
stále si přeji, jen ať prší ještě....

Pouze s ním je krásně kdekoli,
cestu lemují vznešené topoly
mou mysl však lemuje pouze jen
úžas jak cit je s citem propojen...
Autor Dalar.janka, 08.07.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Chabalka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨mas to dobre,promakane a ja jdu spat

09.07.2008 00:12:00 | Chabalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí