Vesmírová

Vesmírová

Anotace: ...Jurovi... tak mám lidičky pocit že jsem zase absolutně na dně...tak jsem jen sedla a psala... pomohlo mi to, ale je to fakt slátanina, takže tipy fakt nečekám

Ty to víš, že tě ráda mám,
však potřebuješ čas...
času se bojím
jako stařeček před smrtí
a poznání jako neandrtálec v pralese
A z toho, že mě poznáš
mám strach největší,
takový, že by se do něj vešel
celý, celičký vesmír,
který nemá nikde konce...
Spousta lidí má výhrady proti mému já
a tak se bojím
že mě nebudeš chtít znát,
že se s tebou už nikdy nezasměju
že skončí naše výlety
a skončí ten skvělej pocit
kterej mám, když jsem s tebou.
a pak bude jenom prázdno,
vzduchoprázdno
vakuum...
a já skončím...
Autor jaňa, 08.07.2008
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, jesterka, Mraveneček, Psavec, kleopatra.sedma, Caracol, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru, děvče.

09.07.2008 21:28:00 | Psavec

Janičko,si moc fajn holka a on to pozná,neboj!A pokud ne,tak ti za to nestojí!!!

09.07.2008 17:01:00 | kleopatra.sedma

nepříjde mi to jako slátanina... je to upřímný

08.07.2008 21:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí