Vlašťovička

Vlašťovička

Anotace: ...nemám ponětí...

Zhola prázdnou krajinou,
pořád tam a zpět.
Létala si vlašťovička,
začla pro sebe si pět.

Tiché tóny jejího halekání,
rozléhaly se po celém okolí.
Byly to tóny smutné,
ji však smrtelná rána nebolí.

Z tělíčka ji stéká krev,
trpké kapky padají k zemi.
Už nic ji chudinku nezachrání,
už pomoci jí není.

Z čista jasna padá k zemi,
to bezvládné ptáče celé.
Už nikdy k nebesům nevpovzlétne,
už nikdy svou píseň nezapěje.
Autor Jean-Andre, 08.07.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí