Jiná Láska

Jiná Láska

Anotace: Smutné

Jest šťastný člověk,
Který lidskou lásku poznal.

Ona lásku poznala.
Ale démoní.

To jest láska pravá.
Když on se pro ní
Vzal svého žití.

Svojí prosbu by
Vzala hned spět!
Aby býval žil.

On jí tak miloval
Že se vzdal pro ní
Veškerého svého žití.

Jako duch tu u ní stojí
Jenže ona to neví.
Autor Axol, 08.07.2008
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná by to měla vědět...

08.07.2008 23:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí