HAMLETIKA

HAMLETIKA

Anotace: ...

...

Do ticha privátu
zní jemná, tichá slova

tři slůvka šejkspírova
změněná ve vatu

Tak tedy:
Být... či ne
Tvým Třetím Okem Strážným
andělem nerozvážným
jenž v tobě spočine?

Z přemíry touhy, která
ze srdce vytryskla
teď lámu paví péra
a sbírám střepy skla
co zbyly z našich řečí

... panáčci rozbití...

Láska je nebezpečí
co věčně hrozí ti

...
Autor Styxian, 12.08.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí