Včelička

Včelička

Anotace: Neštěstí jedněch - radost druhých

Píchla mě včelička
právě tam
kam mám jít, co dělat,
kam mám jít kam.

Zoufám si, bolí to
žena se směje
já volám doktora
žena rozestele.
Autor Šťoura, 09.07.2008
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí