Na dotek

Na dotek

Anotace: .........

Mám tě na dotek.
Jsi důvěrný i cizí.
Mám tě na dotek
a náš milimetr něžností se svítáním zmizí.

Mám tě na dotek.
Ztrácíme se ve slovech,
ztrácíme se v činech,
ztrácíme se sami v sobě.

Mám tě na dotek.
Nejsi víc, než jen obětí znásilněných chvil,
z kterých nelze vysvobodit,
leč se snažíš ze všech sil.

Mám tě na dotek.
Jsi mým malým zločinem,
jsi mým malým smilstvem,
ale víš, že i tak zůstanu čistá – nevinná!

Už tě nemám na dotek
/gravitace asi selhala/
Svírám v dlaních vteřinu sentimentu,
když si odpykávám minutu trestu za to,
že jsem tě měla na dotek,
ale nyní z tebe zbyl už jen pohnutek minulosti...
Autor Megs, 09.07.2008
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, anti-HERO, Bíša, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fajný ,fakt super X)

14.07.2008 16:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí