Nedosažitelný vesmír

Nedosažitelný vesmír

Anotace: Že by špatná nálada dorazila?

Jen blázen hledá trvalý vztah,
leda, ze by ho nekde krad.
Nikdo už o lásku nestojí,
všichni jen flirtík teď hledají.
Užít si a pak odhodit,
i tak se dá lásce uškodit.
Kdo vztah stále hledá,
tomu je věčně běda.
Ten životem půjde dál sám,
a život jakoby se mu smál.
Smál, že o štěstí ještě sní,
jak falešně dnes vše zní.
Láska, rodina, štěstí,
to vše dnes je daleký vesmír.
Nedosažitelné radosti,
pro dobráka od kosti.
Autor effenddy, 09.07.2008
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: snupicek, Douša, hostmen, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí