Andělský sen

Andělský sen

Anotace: dávám zpátky - vymazaná z 28.9.2007

Čekám tě lásko každý den
už dávno ne pod bílým závojem
vrať se konečně z té daleké cesty
zaplaš mé chmury svými gesty
čekám tě, buď můj anděl strážný
chci smát se vesele
se všemi blázny
vrať se branou snů zpátky
nebo přijď zadními vrátky
vejdeš jako anděl spásy
ustřihneš moje dlouhé vlasy
schováš mi je pod polštář
pak snad vrátíš se někdy zas
a pohladíš mou tvář
nejsem už dítě, jsem žena
do tvých slov zcela polapená
mezi tebou a sebou jsem slon v porcelánu
ve snu někdy zatoužím sednout na bílou vránu
a letět za tebou
zatím jen bloudím tmou
sama se sebou ...

.
Autor okapovaroura, 09.07.2008
Přečteno 563x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Myrja, jita.1965, labuť, Bíša, a_tao, Churry, Iva Borecká, monterka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, tak tohle mě bere za srdíčko

27.07.2008 20:54:00 | Myrja

Líbí... jsem ráda, že jsem Tě navštívila :o))

09.07.2008 23:09:00 | labuť

jen pramínek vlasů
Ti odstřihne potají,
on, blázen, pod polštář,
chce si ho dát,

vždyť víš,
a jen o něm
tak nádherně
a veřejně sníš

tož, dobrou...

09.07.2008 22:27:00 | a_tao

To jde ze srdce * "o)

09.07.2008 22:01:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí