Bonbon je sladký

Bonbon je sladký

Anotace: ....

Bonbon je sladký, jako tvé rty.
Lízátko hladké, jak tvoje tvář.
Nic není krásného, tak jako ty.
Ani ta nejjasnější, měsíční zář.

Chci tě mít blízko, chci tě mít u sebe.
Abych tě mohl hladit, mohl tě líbat.
Byl by to ráj, jako vstup do nebe.
Ve kterém mohu, svobodně lítat.

Ty jsi však zamčená, nedobytná hráz.
Do které se nemohu dostat, nemohu v ní být.
Asi tě unavuje, když ti to říkám zas.
Nemohu však už bez tebe dál, nemohu bez tebe žít.
Autor Jean-Andre, 09.07.2008
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí