Láska je...

Láska je...

Anotace: ...pěkná mrcha...

Láska je bolest, která tě užírá
Láska je cit, který si nevybírá

Láska je čepel, která tě zraní
Láska je led, jenž nezná tání

Láska je moře, v kterém se utopíš
Láska je smutek, kterým se utrápíš

Láska je nebe, z něhož padá hvězda
Láska je sen, který se ti nezdá

Láska je duha, která na nebi se zjeví
Láska je prázdno, v kterém nic není

Láska je temnota, které se bojíš
láska je lávka, na které stojíš

Láska je nemoc, která se nedá vyléčit
Láska je smrt, kterou to musíš ukončit.
Autor Jean-Andre, 09.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí