Kam jsi šla, když jsem tě potřeboval

Kam jsi šla, když jsem tě potřeboval

Anotace: Prostě odchod...

Kam si šla když jsem tě potřeboval
S kým si mluvila když jsem tě pozoroval
Kde si byla když jsem ti volal
Proč si byla taková když jsem tě miloval
Už vím že se věci měli stát jinak
Odešla si ode mě je to tak
Zmizela si nadobro a už se nevrátíš
Ztratil jsem všechno a ty to víš
Mé srdce umírá a ty si zničila lék
A teď se jen díváš na moje trápení
Občas řekneš že mi s tím pomůžeš
Ale ve skutečnosti se jinak rozhodneš
Dala jsi mi moc falešných nadějí
Řekla si mi slova co pro tebe nic neznamenají
Proč si odešla když si chtěla něco říct
Teď jen hádám co si o tom myslíš
Autor Alex3700, 09.07.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí