Moje oči

Moje oči

Anotace: pořád o tom jednom...a pro jednoho

Bojím se tvých očí co řeknou
až uvidí ty mé
do tebe navždy zahleděné
já budu se moc červenat...

Tak moc chci zvednout víčka
a řasami zamávat
ale já se prostě musím vždy obávat
že tě to jen zklame

Žes čekal něco neuvěřitelně krásného
ale ty spatříš jen mě
a v mých očích plaché perly dvě
co se zase rychle sklopí k zemi

Snad bys jednou mohl uchopit mou tvář
a úsměvem otevřít ty studánky
a pohlédnout do nich a luštit jejich hádanky
a pochopit, že tě stále moc chci...
Autor Nessy, 10.07.2008
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, Zweiblumen, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se ... velmi

14.07.2008 07:02:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí