Střípky

Střípky

Anotace: vymazaná z 13.9.07

Štěpí tě na tisíc kousků
co dáváš na odiv světu,
je to jen únik
od nikud nikam,
snad už si pomalu
na to i zvykám
vždyť zvyk je železná košile,
která jen mě
od hlavy k patám pokryje
svou studenou rosou.
Nikdy neviděl jsi mě
běhat travou bosou,
přitom to malé dítě
stále ve mně vidíš,
vím že se za tu mou
dětskou hloupost stydíš.
Někdy jsou tvá slova
jako vymlácená prázdná sláma
do které jsem uléhala z rána,
možná s tebou
nebo s někým jiným,
co na tom záleží,
když už jen vítr tiše do věží
svou smutnou písničku zpívá:
hlupáčku, ty hloupá,
vždyť ty ho máš ráda...
Autor okapovaroura, 10.07.2008
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: pejrak, poustevník Jirka, jita.1965, labuť, Noc17, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Lota, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Střípky zapadají do Tvé pěkné tvorby. :-))

30.07.2008 22:34:00 | poustevník Jirka

Moc, moc pěkná.

11.07.2008 11:29:00 | Psavec

..sklouzla mi slza po tváři...

10.07.2008 23:44:00 | Lota

Doufám, že už je to strávené. Nádherná věcička. "o)

10.07.2008 22:58:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí