Láska Bolí

Láska Bolí

Anotace: njn nemůžu tě mít tak si to vybíjim v básničkách...........

Sedím na zábradlí a tupě zírám před sebe,
Přemýšlím nad větou co sem slyšel od tebe.
Ta věta zněla buď jen můj kamarád,
Já jen nevím jak to mám udělat.
Chci ti svou lásku dát,
A v tvém náručí se hřát.
Po tvém boku se znovu smát,
Co víc si můžu od života přát.
Ne nebudu ti lhát,
Jsem tvůj milující kamarád.
Budu jen doufat že jednou přijde čas,
Kdy uslyším tvůj krásný hlas.
Říci mám tě ráda,
Bez zraňujícího slova jako kamaráda.
Asi chci to co mi nechceš nebo nemůžeš dát,
Ale to jediné si navždy budu ze srdce přát.
Osud si semnou pohrává,
A krutá láska mu v tom pomáhá.
Toto jsou mé pocity,
Teď víš kdo v mích očích jsi ty.
Už je čas jít spát,
A o tobě si nechat alespoň zdát.
Autor varna344, 11.07.2008
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, PetTulak, Gracia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

J eto krásný... Kdyby to nebylo kvůli mě, určitě by se mi to líbilo ještě víc, ale s tím užbohužel nic nenadělám, protože myslím, že už mě dokonce i chápeš... Je to moc krásně vybásněná bolest, jen by sisměl dávat pozor na chby.. třeba v mých očích se píše s tvrdým y po m... ale to je vedlejší... a lajk si toho skoro nevšimne...:-D:-D:-D..

11.07.2008 14:20:00 | Gracia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí