Zeď

Zeď

Anotace: prostě zeď

Za zdí z pálených cihel
nebo spíše za zdí z lidských duší
spíš Ty.
Nevidím, ani necítím Tvé srdce.
Jen slyším, jak buší.
Ujištěna tímto znamením života
usínám i já.
Autor semiramis, 12.08.2005
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí