12.06.2008

12.06.2008

Anotace: Fannymu...

Jak noc na zemi
vedle Tebe usínám
jsi sen co zdál se mi
já ráno proklínám

Včerejší noci tvé teplo
hřálo mě na duši
zůstaň i když je světlo
co cítím - radši netušit

Ráno už vstalo
tys mi vzal naději
jen se ti zdálo
to, že Tě miluji...
Autor Ninka, 12.07.2008
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí