Jako ta nejtenčí struna...

Jako ta nejtenčí struna...

Anotace: Už je to opravdu davno,kdy tahle věc patřila jen jedné osobě.Teď už je ale všechno jinak, tak doufam,že zahřeje u srdce aspoň někoho z Vás..

Jsi jako ta nejtenčí struna,
nejvyšší tón,co rozeznívá moji duši..

Jak nad jezerem když svítí luna,
jak při bouřce hrom,
mi Tvé jméno teď zvoní v uších.

Zapadlej v křesle ti to všechno rychle píšu,
políben můzou strádám polibky Tvé.
Poněkud sklesle,stesk stal se mou největší hrůzou,
s papírem v ruce zaháním myšlenky zlé.

Jsi jako bílá růže v podzimním sadu,
tak živá uprostřed vadnoucích květů.
Tak bílá,tak čistá s nespočtem ukrytých kladů,
mezi tou hrůzou..
Mezi tou hrůzou jen pár paprsků slunce zde proniká zašedlymi mraky, a ty...
Ty za nimi prorůstáš vstříc okolnímu světu...

A já bez víry, bez lásky bez štěstí, bez krásy ..
Jako jeden z těch vadnoucích květů..
V tobě našel jsem sílu!

Svůj slabý kořínek mezi hlinou a oblazky,
protkal tim tvym a teď společně,
společně vstříc okolnímu světu..
kveteme vzhuru...
Autor BritishMurderBoy, 12.07.2008
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: violette.heaven, Zasněný básník, PoeziGirl, Janetee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

POsílám tip*

25.07.2008 17:59:00 | violette.heaven

Já mám nejraději G dur :)

12.07.2008 12:48:00 | PoeziGirl

Nádherná!Je z ní cítit hodně citů.Psnaná s upřímností :)...jen tak dál

12.07.2008 12:17:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí