To jsi ty

To jsi ty

Anotace: Člověk na něhož stále myslím..Dilko je o tom, jak tě vidim, jaký jsi pro mě byl a budeš, takový jaký zůstaneš v mých vzpomínkách do konce života

Když bez mraků modré je nebe,
vzpomenu si na tvé oči a vidím je v něm.
A vlastně všude kolem sebe.
Mám je v tu chvíli obě nad hlavou
a cítím, že jsou na světě,
i když nezáří v mé blízkosti..

Často vidím, jak předjíždíš každého krom sebe,
jak šlapeš na plyn a cítíš se silný.
Představuji si jak mizíš někde v dáli
poháněn touhou zvítězit a svou vnitřní silou.
V jednu chvíli tam a podruhé zas jinde.

To jsi ty... Malý, ale silný, takový,
který si snad dokáže poradit
s osudem, který mu byl určen.
Snad Tě posílí a požene kupředu
a nestáhne pryč z tohoto světa..

…Představuji si, jak s rychlostí větru ujíždíš
zapomnět, daleko od všeho, co Tě ničí.
A možná také budeš myslet při tom na mě
jako já na tebe. A to mi stačí...
Autor Dedillope, 12.07.2008
Přečteno 687x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., SZN, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí