O smutku

O smutku

Anotace: :(

Rosou se brodí,
kdo slzy roní,
kdo smutek nosí,
často je bosý.
Ve smutku hledá,
co najít se nedá,
radost je světlo,
sucho a teplo.
Neroň už slzy,
je na ně brzy,
usměj se na mě,
podej mi rámě.
Životem spolu,
nahoru dolu,
půjdeme společně,
rádi a bezbečně.
Co bylo vzal ďas,
nyní je náš čas,
tak polib mé rty
vždyť budeme svý.
Autor Ďábel sám, 12.07.2008
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, SZN, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přímo ďábelsky lákavé

12.07.2008 23:56:00 | SZN

Co bylo vzal ďas... že by ďábel sám? :o)

12.07.2008 20:22:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí