Milovat ostří nože

Milovat ostří nože

Anotace: Láska je věčně nabroušený nůž

Sametový dotek nože
nejprve pošimrá
dráždí konečky nervů
když do kůže masa klouže

/Mě a zabít tahle věc...cože???/

dostaví se euforie
začne řezat v červeň
má tu moc zranit
třeba tě i zabije

/Dle zákona jinde jiný ožije/

Sametový dotek lásky
nejdříve polechtá
dráždí srdcesmysly
daruje ti demo růžové pásky

/Pak je fuk žes vyhrál loterii Sazky/

dostaví se extáze
začne leptat v jizvy
má tu moc zranit
začne bujet v metastáze

/V tu chvíli já na Zemi a moje duše
na oběžné dráze/...
Autor Dixie Bechert, 12.07.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: jiljovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí