Příběh jedné lásky

Příběh jedné lásky

Anotace: .....co smyla mi vrásky

Stojíme spolu v pokoji, topím se v moři pocitů,
hvězdy se třpytí na nebi, hledám lásky pointu.
Chtěl bych se tě dotknou, chtěl bych tě pohladit,
musím slinu polknout a věřit v naději.
Přivíráš víčka a lehce se usmíváš,
v pozadí hřeje te vonná svíčka, před očima mi dospíváš.
Jedna pusa na líce vyvádí tě z míry,
bojím se pohladit tě po ruce, svézt tě z cesty víry.
Vim že uz nevěříš na pohádky ale chci ti dát svůj sen,
naše touhy jsou silné jako tisíce let starý kmen.
Dnešní nocí započal příběh jedné lásky,
srdcem prolíná se nový květ,
usměv ti smývá z tváře vrásky, spolu změníme celý svět.
Autor 2Jay, 12.07.2008
Přečteno 553x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí