Střípek z mozaiky IV. - žlutozlatě zářící

Střípek z mozaiky IV. - žlutozlatě zářící

Zhasínám
jak plamen svíčky
když má příliš dlouhý knot
Utíkám
kam nikdo další
melodie hraná z not
Vzpomínám
jak chutná pod prsty tvá kůže
když se na ní leskne pot
Nevnímám
kolem je horko, zima, světlo, tma
Když řeknou čehý já jdu hot
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Když řeknou čehý já jdu hot"
Tvá nejtipičtější, nejkrásnější a nejprokletější vlastnost - dodnes :-)

30.01.2008 19:17:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí