Píseň o nás

Píseň o nás

Anotace: prostě píšu, co myslim

Doby jdou pořád dál a dál
nic není tak jak sis kdysi přál
slunce už na tvou stranu nesvítí
padáš dolů, snad tě láska zachytí

Pavučina lží se pomalu trhá
tvoje druhé já se pod auto vrhá
a holky v ulicích na svém místě stojí
není nic co nás dva u sebe pojí

Jak se říká tonoucí se stébla chytá
je tu jedna věc co mi hlavou vrtá
že ty si ten kteryho mam fakt ráda
víc než sebe, víc než nejlepšího kamaráda

Doby jdou pořád dál a dál
není nic tak jak sis kdysi přál
slunce už na tvou stranu nesvítí
padáš dolů, snad tě láska zachytí.

Minuta za minutou pomalu se vleče
sedíš na podlaze a, modlíš se v kleče
možná ti Bůh pomůže, ale já to nebudu
nechám čas, nechám lásku naši osudu

Čas všechno zpraví i tu nejhorší ránu
možná si to nemyslíš, ale zkusme to v páru
já a ty, ty a já
vždyť láska všem okolo pomáhá...

Doby jdou pořád dál a dál
není nic co sis kdysi přál...
Autor klajusenka, 13.07.2008
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, shakespeares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí