Když vám někdo něco ukradne

Když vám někdo něco ukradne

Anotace: a nechce vrátit

měla jsem sílu
než jsi mi ji vzal
měla jsem chuť do života
i o tu jsi mě však připravil

věnovala jsem Ti vše co jsem mohla
mou mysl, mé srdce, tělo i ducha
to vše, kromě hmotného, jsi si bez odmítání vzal
a odnesl
odešel a ze mě zbyla jen prázdnota

pryč nevím kam
už jsem nikdy ty své ,,věci,, neviděla
a i když hledám
nemohu najít

chtěla bych vše vrátit
protože Ty si je nezasloužíš
doufám že jednou pochopíš
že ty ,,věci,, potřebuji
že bez nich můj život nemá smysl

třeba se totiž najde někdo..
kdo by o ně opravdu stál
kdo by stál o mě
ale nepůjde to pokud je budeš mít u sebe

tak Tě prosím!!
vrať mi je!?
ať mohu zapomenout
a dál žít...
Autor anima alba, 13.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec tomu nerozumím,pro mě naprostý chaos:o(

13.07.2008 22:43:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí