Rozplývám se

Rozplývám se

Anotace: ....

Pokaždé, když se mě dotýkáš,
rozplývám se jako cukr v kávě,
jsem rosa čekajíc na Tě v trávě,
rozplývám se jako cukr v čaji,
když šachové figury šachy hrají
jsem éter, který se rozplynul v mlze,
jsem tvoje veskrze a skrze……

Rozplývám se pod vodopádem
Tvých slov a vět
Rozplývám se včera, zítra, teď
Rozplývám se pod Tvou ctností,
která dobré srdce věstí….
Rozplývám se pod Tvou ochranou
s Tebou zůstávám před i za branou.
Autor Dalar.janka, 13.07.2008
Přečteno 659x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne vazne krasne,moc me tahle basen potesila.Dekuji

20.07.2008 17:41:00 | forester

Hezké:o)taky se rozplývám

13.07.2008 22:36:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí